Jannes Mulder een van de meest gerenommeerde live-presentatoren van Nederland.Komende winterperiode
donderdag 24 november 2011

Terwijl de mist is opgetrokken rond om de koppen van Overijssel , is er ook weer zicht op de komende winterperiode van Jannes

De eerste schaatswedstrijden zijn alweer achter de rug , en ook daar was geluid van Jannes Mulder weer vanouds

Jannes is aangesteld als speaker van de 11 stedentocht en de Overijsselse merentocht deze winter, iets waar hij ontzettend naar uitkijkt. Natuurlijk moet het nog wel een stukje vriezen, maar dat gaat vast goed komen, nog maar 15 cm is het motto dat de spraakwaterval uit Steenwijkerwold hanteert .

Daarnaast staat op 2e kerstdag het NK marathon rijden in Thialf op het programma, gevolgd door de selectie wedstrijden in het zelfde Friese haagje, een klus die Jannes samen met zijn collega Jan van der Meulen op een nieuwe manier zal gaan inkleuren. Dit alles met een voorschot richting het nieuwe schaatsen, ook de langebaan met muziek en entertainment.

Eind van het jaar wordt het zo wie zo erg druk, omdat in diezelfde week Jannes in de Meenthe staat in het cabaret terug naar Steenwijk OHNIE, waar de voorstelling 3x is uitverkocht!

Verder staat er een clinic voor de stichting PWZ op het programma en 2 dagen presentatie op de nationale manifestatie van het NPO.


AutoRent

Weissensee.nl

Nico Brillen  

DEV verhuur

Hunter sportswear