Jannes Mulder een van de meest gerenommeerde live-presentatoren van Nederland.De zomer is voorbij
vrijdag 23 september 2011

De zomer voorbij

EK inline

Na de zomer die geen zomer was, is Jannes de afgelopen maand actief geweest tijdens het Ek inline skaten in Nederland. Samen met Jan van der Meulen wist hij in diverse talen ervoor te zorgen, dat dit voor Nederland unieke evenement geslaagd is. Ook de KNSB was erg content met de inzet van Jannes.

Jannes met op Ek Inline met Bart Swings

Duckrace van Rotary Meppel

Jannes is maar liefst 3 weken op vakantie geweest, nou ja vakantie, wie de man uit Steenwijkerwold goed kent weet, dat hij een tomeloze energie ten toon spreidt, dus van rust kunnen we niet echt spreken Tijdens zijn vakantie was hij actief als speaker samen met Eric Hulzebosch voor de Rotary van Meppel tijdens de Duckrace, een evenement met badeendjes voor het goede doel.

Duckrace van Rotary Meppel met Jannes en Eric Hulzebosch

Vakantie bij de Weissensee

Jannes is dit jaar naar Weissensee geweest om dit natuurfenomeen met zijn gezin eens in de zomer te bekijken en ook daar was het ‘’bingo’’. De lokale VVV had de speaker uit Steenwikerwold gespot en in een mum van tijd stond hij aan de microfoon tijden de ‘’Promenade Rennen’’ waarbij hij het Duitstalige publiek uitstekend wist te vermaken.

Jannes ook in de zomer bij de Weissense

In dezelfde vakantie was Jannes actief tijdens de Raps 24, een skeelertocht over 24 uren t.b.v. KIKA. Jannes wist niet alleen te zorgen voor vele uren vermaak, maar wist hij voor een grote opbrengst te zorgen tijdens de speciale veiling. Hierbij trad hij als volleerd veilingmeester op en zorgde er voor, dat KIKA 45.000 Euro kon bijschrijven om de vreselijke K... ziekte te bestrijden!


AutoRent

Weissensee.nl

Nico Brillen  

DEV verhuur

Hunter sportswear