Jannes Mulder: een van de meest gewilde en geliefde live-presentatoren van Nederland.


Jannes Mulder uit Steenwijkerwold is een duizendpoot. Naast zijn werk in de psychiatrie en als ambtenaar van de burgelijke stand is sport zijn grootste passie. Al vele jaren is hij de presentator op vele (sport)evenementen. Vele landelijke en internationale wieler-, skeeler- en schaatswedstrijden heeft hij mogen presenteren. Waaronder al vele jaren de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Daarnaast is de spreekstalmeester bij alle belangrijke marathonschaatswedstrijden in binnen en buitenland.

Jannes Mulder wordt gekenmerkt door improvisatietalent en humor. Daarom wordt hij vaak gevraagd als veilingmeester, presentator van een plattelandsfeest of als cabaretier tijdens een oudejaarsconference. Urenlang weet hij het publiek bij schaats- en skeelerwedstrijden en wielerrondes te boeien en vermaken. De spraakwaterval haakt altijd in op een opmerking of non-verbale communicatie. ‘Dan begint in mijn hersenpan van alles te werken’, zegt Jannes. Hij voelt zich daar lekker bij. ‘En hoe meer mensen, hoe meer druk, hoe beter. Anders moet ik teveel nadenken.’ Hij gebruikt humor zonder de mensen te kwetsen.

Jannes Mulder is een veelzijdig man, die het publiek weet te boeien door zijn grote enthousiasme, die ontstaan is uit zijn passie voor de sport. Of het nu commentaar leveren is bij een sportevenement, een duopresentatie of interview, met Jannes Mulder is het altijd plezierig en deskundig werken.


Laatste nieuws

  • Komende winterperiode donderdag 24 november 2011
    Het schaatsseizoen is weer aangebroken, Jannes hoopt natuurlijk ook dat het weer gaat vriezen!
  • Don van der Veen over Jannes woensdag 2 november 2011
    Lees hier het stuk wat Don van der Veen in de Steenwijker Courant heeft geschreven.
  • De herfst komt vrijdag 23 september 2011
    De herfst valt al weer in en Jannes is toch weer druk aan de gang.

AutoRent

Weissensee.nl

Nico Brillen  

DEV verhuur

Hunter sportswear